SHERPAZ.nl

Home

scouting_Nederland
Momenteel zijn er 353 bezoekers online!
 
    Home Technieken Spel Muziek You-Tube_projecten Portaal English
 
   Inhoud       Leden-Portaal       Voorwaarden       Vinden       Contact   
 
Technieken zonlicht

Dat waar scouting mee begonnen is.

Je vindt hier de technieken welke als spel werden opgepakt en wat een van de grootste jeugdbewegingen ter wereld heeft voortgebracht.
De meeste technieken zijn manieren om Communicatie en Samenwerking te trainen of hiervoor als randvoorwaarden kunnen worden ingezet. Inhoudelijk zijn de meeste gebaseerd op militaire kennis en vormen zo de absolute basis voor de outdoor sporten.
Spel Napoleon

Diverse programma-ideeen voor groepen.

Spelletjes voor de kleinste maar ook programma vullende spelen voor de grootste. Download een compleet spel of doe een nieuw idee op wat je naar eigen inzicht uitwerkt.
Muziek Adelaar

Gezamelijk aan het kampvuur.

Deze uitspraak krijgt pas inhoud als je ook samen bezig bent. Hier vindt je een zangbundel met diverse kampvuurliedjes. Leuk om een actieve dag af te sluiten of als opvulling tussen andere activiteiten.
Netwerk

You-Tube projecten

Sherpaz maakt en repareert scouting-materiaal hier vind je de verslaglegging van onze projecten.
Mocht je vragen hebben, naar aanleiding van onze You-Tube fimpjes dan kun je ons deze altijd stellen, via het contactformulier.
 
Wil je meer kijktijd genereren op jouw YouTube kanaal neem dan deel aan onze viewgenerator VIEWGENERATOR
Netwerk Ferrari

Portaal

Zoals reeds eerder gemeld bestaat scouting wereldwijd en is het een van de grootste jeugdbewegingen die er bestaat. Sherpaz is niet alleen een kennisdrager maar vormt ook een netwerk. Binnen dit netwerk worden je diverse mogelijkheden geboden waar je als individu, speltak, groep, stichting of regio aan deel kunt nemen.
Onder de deelnemers verloot ik jaarlijks een ferrari.
Links

Links

Hier vindt je andere interressante pagina's
 
 
cookieassistant.com