SHERPAZ.nl

Spel Fopspellen

scouting_Nederland
Momenteel zijn er 231 bezoekers online!
 
    Home Technieken Spel Muziek You-Tube_projecten Portaal English
 
Kennismaking Balspellen Fopspellen Kimspellen Nachtspellen Postenspellen Quiz-vragen Renspellen Rollenspellen Waterspellen
 
Spelen Meer Spel_Maken
 
 
Het land van geen ID
Het spel begint met een verhaal. Ergens, heel ver weg, ligt het land van geen idee. Het is een prachtig land om te wonen, maar er is iets mis. Het is aan de deelnemers om te raden wat er mis is. (woorden mogen geen I of D bevatten) Als ze weten wat er aan de hand is kunnen ze mee doen.
In het land van geen idee is geen licht, maar wel lampen. Ze hebben er geen bad of douche, maar je kunt jezelf er wel wassen. Ze kennen geen muziek, maar wel zang.
 
In de knoop
Een deelnemer uit de groep wordt gekozen als ontknoper. De rest van de deelnemers steekt hun handen omhoog en pakken zo willekeurig twee handen vast. Door de begeleiding wordt nu op een willekeurige plaats de keten doorbroken. Het is nu aan de ontknoper om de keten te ontwarren.
Als variatie kun je een "tovenaar" toevoegen. De ontknoper weet niet wie dit is. Maar als de tovenaar knipoogt naar een deelnemer dan mag deze, 10 seconden, niet bewegen.
 
cookieassistant.com